Hasznos információk a Dunwich Market használatához

Jelenleg a boltban kizárólag az Azilum magazin 11. száma rendelhető meg, és az eddig megjelent Black Aether magazinok PDF verziója tölthető le. Semmiképpen nem akartuk tovább halasztani az Azilum magazin megjelenését, ezért úgy döntöttünk, hogy ha még üres is a bolt, a magazin mindenképpen elérhető kell, hogy legyen.

A Dunwich Market webáruházban való vásárláshoz regisztráció szükséges. Regisztrálni itt tudsz. Add meg a felhasználónevedet, e-mail címedet és a jelszót. A rendszer automatikusan beléptet a regisztráció után. Olyan e-mail címet adj meg, amit használsz is, mert a megrendelés értesítő és a számla, erre az e-mail címre fog érkezni.

Miután elküldted a megrendelésedet, a rendszer küldeni fog visszaigazolást a rendelésről, a számlázó rendszer, pedig egy proforma (díjbekérő) számlát. Miután elutaltad a bankszámlaszámra az összeget, 72 órán belül visszajelzünk, és a regisztrációnál megadott e-mail címre megérkezik a végleges számlád.

Az előrendelés 2018. szeptember 30-ig tart, a postázás október 8-a után indul.

Figyelem! Az Azilum magazinok megrendelésénél, nem tudunk értesítést küldeni a kiszállításról. Kövesd a Facebook oldalunkat, és a Magyar H. P. Lovecraft Portál Facebook oldalát, ahol értesülhetsz arról, hogy mikor indul pontosan a magazinok postázása.

Vedd figyelembe, hogy legtöbb termékünk nem sorozatgyártásban készül – egyedi alkotások -, ezért számos esetben a megrendelés után készül el az adott termék. A termékoldalakon minden esetben feltüntetjük a szállítási határidőt, azonban az minden megrendelésre vonatkozik, hogy a megrendelés teljesítése csak a számla kiegyenlítése után kezdődik el. Személyes átvétel esetén is, előre kell elutalni a termék árát.

Decemberben indul az Azilum #12 előrendelési akciója

Hamarosan elkészül az Azilum magazin 12. lapszáma, ami azt jelenti, hogy még decemberben elindul az előrendelés. Ismét exkluzív tartalommal érkezik…
TOVÁBB

Megnyitottunk

„Ahogy a dombokhoz közeledik az ember, többet lát már az erdős meredélyekből, mint a kőgyűrű koronázta magaslatokból. Oly sötétek, oly…
TOVÁBB
Close