Árnyak #2, díszdoboz, változások a vegyesbolt működésében

Holnap élesedik a vegyesboltban az Árnyak az időn túlról #2 antológia előrendelési akciója, aminek során április 30-ig kedvezményes áron lehet megrendelni az antológiát és a kötethez készült exkluzív díszdobozt, melyet partnerünk a The GiftForge manufaktúra készít el számunkra. A bolt működésében pár darab újítást vezettünk be, melyek megkönnyítik a rendelést és a csomagok gyorsabb, biztonságosabb kézbesítését.

Ma este 18:00 órai kezdettel kerül megrendezésre szegeden a Próza Nostra Irodalmi Estek – A lovecrafti árnyékmítosz nyomában beszélgetés, amin részt fog venni Somogyi Gábor az antológia szerkesztője is, és lesz nála egy díszdoboz is. Mindenképpen érdemes ellátogatnod a rendezvényre, hiszen évek óta az első olyan alkalom lesz, ami kifejezetten H. P. Lovecraftról és a Cthulhu-mítoszról fog szólni.

Az Árnyak az időn túlról #2 antológia előrendelési akciója holnap, április 18-án, 10:00 órakor indul!

  • Az Árnyak az időn túlról #2 antológia előrendelési ára 1 950.- forint lesz
  • A kötethez rendelhető díszdoboz ára 5 490.- forint lesz
  • Ha csomagot rendelsz, ami tartalmazza a könyvet és a dobozt is az ár 6 950.- forint lesz

Megrendelheted külön is a könyvet és a dobozt is, de érdemesebb lesz csomagot választanod, mert az 490.- forinttal olcsóbb, mintha a két terméket külön rendelnéd meg, ráadásul csak egy szállítási költséget kell fizetned. Az antológia ismét az előrendelések számának függvényében lesz elérhető korlátozott példányszámban (bár most is lesz pár darab tartalék, ahogy az Azilum #13 esetében is, ami még mindig elérhető), a díszdoboz a későbbiek során is, folyamatosan elérhető lesz a boltban. Ha csak a könyvet rendeled meg a postázás május 6-án indul, de ha csomagot rendelsz, akkor meg kell várnod a díszdoboz elkészültét is, ezért ebben az esetben ez az idő kitolódhat még egy hetet. De ez nem biztos!

A vásárlás menete nem változik, de bevezettünk egy új kosárösszesítő funkciót, melyet a jobb felső sarkban látható ikonra kattintva lehet elérni. A megnyíló panelen láthatók a kosárban lévő termékek, és a termékek összértéke szállítási díj nélkül. A szállítási módját a Kosár vagy a Pénztár oldalon lehet kiválasztani.

A szállításhoz ezentúl a FoxPost szolgáltatásait fogjuk igénybe venni. Lehetőség van csomagautomatába kérni a csomagot, de lehetőség van házhozszállítást is kérni. Automatás rendelésnél válaszd ki a listából a hozzád legközelebb eső automatát,  országszerte elérhető a szolgáltatás, leginkább bevásárlóközpontokban találhatók az automaták. Ezen a linken meg tudod nézni a csomagautomaták pontos helyét. SMS-ben fogsz kapni egy egyedi, csak általad hozzáférhető kódot, amivel kinyithatod az automata megfelelő ajtaját.

Ahhoz, hogy értesítést kapj a csomagod érkezéséről, nagyon fontos, hogy a megrendelés leadásakor mindenképpen olyan telefonszámot kell megadnod, ami használatban van, mert SMS-ben fogsz értesítést kapni.

  • Használd a +36-os országkódot
  • Ne használj zárójelet se szóközt, se egyéb írásjelet
  • A helyes formátum: +36301234567 (értelemszerűen a saját szolgáltatód kódját használva)

Változás történt a személyesen átvehető rendeléseknél, ezentúl csak az előrendelési akció végéig (április 30.) leadott rendelések esetében lehetséges személyes átvételt kérni. Ahhoz, hogy a személyes átvételt ki tudd választani a megrendeléshez, kuponkódot kell megadnod. A kódot a Kosár vagy a Pénztár oldalon tudod majd megadni, a kuponok mindig csak az aktuális Azilum kiadványokhoz érvényesek, egyéb termékek esetében nincs lehetőség személyes átvételre. Az aktuális kuponkód, amit meg kell majd adnod: ARNYAK2

Már elérhető a bankkártyás fizetés is a Barion rendszer használatával, javasoljuk ha lehetőséged van rá, akkor ezt a módot használd, mert bankkártyás fizetésnél a teljesítés visszaigazolás azonnal megtörténik. Banki átutalás esetében, miután az elutalt összeg megérkezett a bankszámlánkra, a teljesítés visszaigazolás legkésőbb a következő hét hétfő reggeléig történik meg, amiről email értesítőt kapsz, illetve megkapod a végszámlát is. Sajnos ma Magyarországon számunkra még nem elérhető az a banki szolgáltatás, ami által a számlavezető bank és a vegyesbolt rendszere összeköttetésben áll, és a teljesítési visszaigazolások automatikusan kerülnek kiküldésre. Kénytelenek vagyunk manuálisan, egyesével kiküldeni a visszaigazolásokat utalásos fizetés esetén, ami például az Azilum megjelenése esetén napi 50-100 visszaigazolás is lehet. Sajnos nincs lehetőségünk arra – mint a nagy cégeknél -, hogy egy ember csak a visszaigazolásokkal foglalkozzon. Ezért ilyen sok az átfutási idő, amiből még így is kicsúszunk néha. Ezért a kellemetlenségért elnézésedet kérjük, igyekszünk minden folyamatot gördülékennyé tenni, de amíg kicsik vagyunk, sajnos előfordulhatnak késések. Az biztos, hogy minden héten legkésőbb hétfő reggelig meg kell érkezzen a teljesítés visszaigazolás. Bankkártyás fizetésnél azonnal megtörténik a visszaigazolás és a számla kiküldése!

Nagyon fontos, Gmail használata esetén a Promóciók és Frissítések lapfül alatt is ellenőrizd a megrendelés értesítőt. Ez egy összefoglaló a megrendelésedről, ami tartalmazza a megrendelés adatait és további információkat, például banki utalás esetében a banki adatokat is. Nagyon fontos, hogy banki utalás esetén az ebben a levélben szereplő rendelési számot add meg utaláskor a közleményben. Ne a számla számát, amit a Billingo küld, ne az adataidat, vagy, hogy mit rendeltél, hanem a rendelés számát. Ezt a számot ellenőrizheted a felhasználói fiókodban is, amit elérsz a menüből: Saját fiók -> Rendelések. A Sorrend oszlop tartalmazza a rendelési számodat.

Végül pedig, ha még nem tetted, iratkozz fel hírlevelünkre. Nem folytatunk erős marketingkampányt, nem küldünk minden nap reklámlevelet, hogy megtöltsük a spamlistádat, mindig csak a fontos eseményekről küldünk értesítőt, mint például az Azilum, vagy a Black Aether előrendelésének indulása.

W. W.

Előzetes igényfelmérés utórendeléshez

Elindítjuk a felmérést az összdarabos utórendeléshez, melyben minden eddig kiadványunk szerepel, tehát nem csak az Azilum magazinok. Hangsúlyozzuk, hogy ez…

Információk az Azilum #16 magazin előrendelésével kapcsolatban

Tisztában vagyunk azzal, hogy a jelenlegi magyarországi helyzet nem éppen a legalkalmasabb egy irodalmi magazin megjelenésére, de sajnos bárhogy is…

Változás a szállításban! Foxpost helyett GLS

Az elmúlt napok karbantartásának oka az volt, hogy futárcéget váltottunk, és az új kezelőfelület bevezetése egy kis időbe tellett. Megváltunk…

Előzetes információk az Azilum előfizetéshez

Február 1-én indul az Azilum magazin éves előfizetői akciója, melyben egyszeri megrendelés után, minden 2020-ban megjelenő új Azilum lapszámot (#16,…
Close
0