Új üzemeltetőhöz kerül a Dunwich Market

Egy újabb fázis végéhez értünk a Dunwich Market vegyesbolt fejlesztésével, aminek eredményeként tulajdonosváltás fog lezajlani 2019. június 3-án. Ennek elsődleges oka az adminisztráció megkönnyítése, ezáltal meg fog szűnni a teljesítés-visszaigazolások kiküldésének csúszása. Ezen kívül semmi más nem fog változni, a megrendelések, a termékek, az árak, a megrendelés menete marad ugyan úgy, ahogy jelenleg is van. Megmarad a felhasználói fiókod, a megrendeléseid és a letöltéseid. A jelenleg érvényben lévő megrendeléseket még a váltás előtt teljesítjük.

Június 3-tól a vegyesbolt üzemeltetője a Multiprofil Társulás Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (8868 Letenye, Farkas József u. 21., Adószám: 24910532-2-20) helyett Tóth Edit e.v. (8800 Nagykanizsa, Platán sor 8. lp.: 2 em.: 1 ajtó: 2., Adószám: 69793518-1-40) lesz.

Ha nem szeretnéd, hogy az új üzemeltetőnél is éljen a jelenlegi regisztrációd, akkor természetesen kérésedre még a váltás előtt töröljük a felhasználói fiókodat. Ez csupán az adatkezelés miatt szükséges, a fiók törlése után már pár perccel újra regisztrálhatsz ugyan azzal az email címmel és felhasználói névvel.

Mi történik, ha kéred a fiókod törlését? A hozzánk beérkező üzenet után 48 órán belül töröljük a felhasználói nevedet és email címedet a rendszerből, ami által megszűnik a felhasználói fiókod, nem marad nyoma, hogy valaha is regisztráltál a vegyesboltba. A törlés előtt értesítő emailt fogunk számodra küldeni.

Ha töröljük a fiókot:

  • megszűnik a regisztrációd
  • újra kell regisztrálnod a vásárláshoz
  • törlődnek az automatikusan generált letöltési linkjeid
  • minden előzményed törlődik

A regisztrációtörlés elindításához add meg a regisztrációkor használt email címedet az alábbi mezőben, jelöld be a megerősítést, jelöld be, hogy nem vagy robot és a Küldés gombra kattintva, küld el hozzánk a törlési igényedet.


Kérem felhasználói fiókom törlését.

Ha nem akarod, hogy töröljük a regisztrációdat, akkor semmit nem kell tenned.

W. W.

Azilum magazin kvízjáték-sorozat 2019/4 – Utolsó forduló

  Az utolsó forduló az Azilum 2019-es kvízjátékában, a kérdéseket az Azilum #15 magazinban találod meg. A szabályok szerint, az…
TOVÁBB

Azilum #15: Technicolor – beleolvasó

John Langan amerikai író, The Fisherman című regénye elnyerte a This is Horror Év Regénye díját 2016-ban, 2017 pedig a…
TOVÁBB

Azilum #15: A Figyelő – beleolvasó

Joseph Sheridan Le Fanu (1814–1873) a modern angolszász és ír rémirodalom egyik vezéralakja volt. Első regénye, a The Cock and…
TOVÁBB

Azilum #15: A járkáló halottak – beleolvasó

E. Hoffmann Price (1898-1988) művei gyakoriak voltak a pulp aranykorának magazinjaiban. Az 1935-ös The Walking Dead, amely a Spicy Mystery…
TOVÁBB
Close
0