Új üzemeltetőhöz kerül a Dunwich Market

Egy újabb fázis végéhez értünk a Dunwich Market vegyesbolt fejlesztésével, aminek eredményeként tulajdonosváltás fog lezajlani 2019. június 3-án. Ennek elsődleges oka az adminisztráció megkönnyítése, ezáltal meg fog szűnni a teljesítés-visszaigazolások kiküldésének csúszása. Ezen kívül semmi más nem fog változni, a megrendelések, a termékek, az árak, a megrendelés menete marad ugyan úgy, ahogy jelenleg is van. Megmarad a felhasználói fiókod, a megrendeléseid és a letöltéseid. A jelenleg érvényben lévő megrendeléseket még a váltás előtt teljesítjük.

Június 3-tól a vegyesbolt üzemeltetője a Multiprofil Társulás Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (8868 Letenye, Farkas József u. 21., Adószám: 24910532-2-20) helyett Tóth Edit e.v. (8800 Nagykanizsa, Platán sor 8. lp.: 2 em.: 1 ajtó: 2., Adószám: 69793518-1-40) lesz.

Ha nem szeretnéd, hogy az új üzemeltetőnél is éljen a jelenlegi regisztrációd, akkor természetesen kérésedre még a váltás előtt töröljük a felhasználói fiókodat. Ez csupán az adatkezelés miatt szükséges, a fiók törlése után már pár perccel újra regisztrálhatsz ugyan azzal az email címmel és felhasználói névvel.

Mi történik, ha kéred a fiókod törlését? A hozzánk beérkező üzenet után 48 órán belül töröljük a felhasználói nevedet és email címedet a rendszerből, ami által megszűnik a felhasználói fiókod, nem marad nyoma, hogy valaha is regisztráltál a vegyesboltba. A törlés előtt értesítő emailt fogunk számodra küldeni.

Ha töröljük a fiókot:

  • megszűnik a regisztrációd
  • újra kell regisztrálnod a vásárláshoz
  • törlődnek az automatikusan generált letöltési linkjeid
  • minden előzményed törlődik

A regisztrációtörlés elindításához add meg a regisztrációkor használt email címedet az alábbi mezőben, jelöld be a megerősítést, jelöld be, hogy nem vagy robot és a Küldés gombra kattintva, küld el hozzánk a törlési igényedet.


Kérem felhasználói fiókom törlését.

Ha nem akarod, hogy töröljük a regisztrációdat, akkor semmit nem kell tenned.

W. W.

Indul az Azilum #14 magazin előrendelése

Holnap, június 11-én indul az Azilum #14 magazin előrendelési akciója. Az előrendelés során ismét kedvezményes áron rendelheted meg a magazint.…
TOVÁBB

Érkeznek az Árnyak #2 kötetek

Friss hírek az Árnyak az időn túlról #2-ről a nyomdától. Keddi nap folyamán vehetjük át a kész könyveket (ez sajnos…
TOVÁBB

Az Árnyak az időn túlról #2 antológia kiszállítása késni fog

Sajnos rossz hírrel érkeztünk. Az Árnyak az időn túlról #2 antológia kiszállítása késni fog, előre láthatóan május 20-án tud indulni…
TOVÁBB

Visszamenőleg is készülnek díszdobozok

Díszdoboz minden megjelenő és már megjelent kiadványunkhoz fog készülni, továbbá visszamenőleg az összes Azilum és Black Aether kiadványhoz is. Ez…
TOVÁBB
Close
0