Tervek és projektek 2019 nyár – Aether Atrox, Lovecraft kollekció, Rémálompor

Az Azilum #14 magazinokat (még rendelhető) hamarosan átvehetjük a nyomdától, és ha ez időben megtörténik, még a héten elindítjuk a kiszállítást, de legkésőbb jövő hét első napjaiban elindulnak a csomagok. Az Azilum magazin után pedig áttérünk következő projektjeinkre.

Aether Atrox

A TBA Könyvek következő kiadványa az Aether Atrox antológia lesz, a magyarországi weird alkotói közösség kezdő és már ismert szerzőinek novelláival. Az Aether Atrox a Black Aether magazinból kinőtt antológia, hiszen a terjedelem már indokolta az ISSN számról ISBN-re való váltást.

A kötet előrendelési akciója július 15-én indul, és augusztus elejéig fog tartani.

Ismét fog készülni díszdoboz is, akárcsak Az árnyak az időn túlról #2 esetében, és ismét a The GiftForge fogja készíteni fából, lézergravírozással. Rendelhető lesz külön a könyv és a díszdoboz, de lehetőség lesz könyv + díszdoboz együttes megrendelésére kedvezménnyel. Az antológia az előrendelési szakasz után korlátozott példányszámban lesz elérhető, azonban a doboz utólag is, folyamatosan elérhető lesz a vegyesboltban.

Papp Evelin H. P. Lovecraft kollekció

Ugyancsak jövő héten indul első t-shirt kollekciónk, melyben Papp Evelin grafikái fognak visszaköszönni a pólókról. Evelin, kinek illusztrációival már találkozhattál az Azilum magazinokban, négy darabból álló Lovecraft sorozatot készített, kifejezetten a Dunwich Market számára. Ezek a pólók kizárólag nálunk lesznek megrendelhetők.

Folyamatosan fogjuk bővíteni a ruházati termékeinket, hamarosan újabb illusztrációk fognak elkészülni – két további ismert hazai grafikus már gőzerővel dolgozik -, illetve még nyáron nyílt felhívást fogunk közzétenni, melyben további grafikusokat fogunk keresni. Együttműködési rendszer kialakításán dolgozunk, melyben lehetőséget biztosítunk hazai kreatívok számára.

Rémálompor

Hamarosan elérhető lesz a vegyesboltban Vachter Ákos: Rémálompor című verseskötete. A könyvben, mely jobbára szörnyekről és álmokról szól, Ákos saját költeményei és versfordításai kaptak helyet. A kötet 2013-ban jelent meg, azonban szerzői terjesztésen kívül máshol eddig nem volt beszerezhető, kizárólag a vegyesboltban lesz elérhető.

A megjelenés után az ekultura.hu cikkében Hegyi Zoltán Imre úgy vélte, a Rémálompor nehezen fog megágyazni magának a hazai irodalmi piacon, mivel hazánkban még nincs elég erős, a rémirodalmat szerető közösség. 2013-ban a szerzőnek teljes mértékben igaza volt, azonban eltelt pár év, és a rémirodalom, a weird irodalom hazai rajongói ma már közösséget alkotnak. Vachter Ákos verseskötete nekünk, rajongóknak készült.

Azilum utórendelés

Nagyon sokan kérdeztétek már tőlünk, hogy lesz-e Azilum utórendelés, mikor lesznek beszerezhetők a korábbi lapszámok. Természetesen tervezünk utórendelést, mely előre láthatóan idén ősszel, szeptember-október magasságában fog elindulni. Ahhoz, hogy az egyes lapszámok ismét nyomdába kerülhessenek, mindegyiknél szükség van egy minimum darabszámra, ezért csak azok a magazinok kerülnek utónyomásra, amiből megfelelő számú előrendelés lesz.

Őszig a fentiek a fő projektjeink, de ezek mellet még számos új termékkel, akcióval készülünk. Bögrék, könyvjelzők, gyűjtődobozok Azilumhoz és Black Aetherhez, kiegészítők, ajándéktárgyak, és már folyamatban vannak a saját készítésű asztali szobraink, öntvényeink is.

A következő időszakban folyamatosan érkezünk az újdonságokkal.

W.W.

Azilum magazin kvízjáték-sorozat 2019/4 – Utolsó forduló

  Az utolsó forduló az Azilum 2019-es kvízjátékában, a kérdéseket az Azilum #15 magazinban találod meg. A szabályok szerint, az…
TOVÁBB

Azilum #15: Technicolor – beleolvasó

John Langan amerikai író, The Fisherman című regénye elnyerte a This is Horror Év Regénye díját 2016-ban, 2017 pedig a…
TOVÁBB

Azilum #15: A Figyelő – beleolvasó

Joseph Sheridan Le Fanu (1814–1873) a modern angolszász és ír rémirodalom egyik vezéralakja volt. Első regénye, a The Cock and…
TOVÁBB

Azilum #15: A járkáló halottak – beleolvasó

E. Hoffmann Price (1898-1988) művei gyakoriak voltak a pulp aranykorának magazinjaiban. Az 1935-ös The Walking Dead, amely a Spicy Mystery…
TOVÁBB
Close
0