Azilum magazin kvízjáték-sorozat 2019/4 – Utolsó forduló

 

Az utolsó forduló az Azilum 2019-es kvízjátékában, a kérdéseket az Azilum #15 magazinban találod meg. A szabályok szerint, az év végi sorsoláshoz – melyen Azilum előfizetést nyerhetsz -, elég, ha csak egy fordulóban veszel részt, de abban helyes válaszokat adtál.

A kvízjáték során 2019-ben minden Azilum előrendelésnél, három darab kérdést fogunk feltenni a játékban résztvevőknek, amire a választ az éppen aktuális magazinban lehet majd megtalálni. Miután a postás csengetett az ajtón, elolvasod a novellákat és a következő magazin előrendelési akciójának indulása előtti hétig tudod megválaszolni a kérdéseket. Ha lelkiismeretesen elolvasod a magazint, elküldöd számunkra e-mailben a válaszokat, és még a szerencse is melléd áll, akkor a következő Azilum magazin neked ingyen lesz, de akár nyerhetsz Azilum bögrét is, vagy akár a nyereményedet átválthatod a magazin árával megegyező Dunwich Market kuponra is. Ha pedig a 2019-es kvízjáték-sorozat bármelyik fordulójára helyes választ küldesz (1×3 kérdés), akkor játéksorozat végén esélyes vagy arra, hogy megnyerj egy éves Azilum előfizetést. Ha szorgalmas és szerencsés vagy, akkor összesen 8 darab Azilum magazint is nyerhetsz a 2019-es játékban.

A 2019-es kvízjáték harmadik fordulójának kérdései:

1. Hogy hívják a Miskatonic Egyetem főkönyvtárosát Lovecraft Rémület Dunwichben című történetében?

2. J. S. Le Fanu mely fiktív karaktere “bocsátotta” nyilvánosság elé többek közt A kísérő szellem című elbeszélésben foglaltakat?

3. Melyik filmet NEM Stuart Gordon rendezte?
 a) Babák
 b) A kastély torzszülötte
 c) Dagon – Az elveszett sziget
 d) Dr. Halál

A kérdésekre a helyes választ az Azilum #15 magazinban megjelenő írásokban találhatod.

  • A helyes válaszokat az info@dunwichmarket.com címre kell küldeni, a tárgymezőben szerepeljen a Kvízjáték Azilum #15.
  • A válaszok leadási határideje 2019. december 15.
  • A kvízjátékban csak érvényes és teljesített Azilum #15 rendeléssel tudsz részt venni.
  • A válaszokat tartalmazó levélben fel kell tüntetned az Azilum #15 rendelési számodat.
  • A nyertesek a helyes megfejtők közül lesznek kisorsolva.
  • Három darab Azilum magazin és egy darab Azilum bögre kerül kisorsolásra játékonként! A nyeremény átváltható megegyező értékű Dunwich Market kuponra, ami a webáruházban váltható be.
  • Az év végi sorsolásban minden olyan játékos újra részt vesz, aki bármelyik játékra helyes választ adott le (játékonként mind a három kérdésre).
  • Az év végi sorsoláson egy darab Azilum előfizetést sorsolunk ki.
  • A kvízjátékra a Dunwich Market Adatvédelmi tájékoztatójában és Általános Szerződési Feltételeiben foglaltak érvényesek.

Mindenkinek jó játékot, jó olvasást, a sorsoláshoz pedig sok szerencsét kívánunk!

Wilbur Whateley

Információk utánrendeléshez

Rendeltem az Árnyak 3-ból, de szeretném kiegészíteni utánrendeléses könyvekkel is Amennyiben van Árnyak 3 előrendelésed, akkor lehetőséged van arra, hogy…

Információk az Azilum #16 magazin előrendelésével kapcsolatban

Tisztában vagyunk azzal, hogy a jelenlegi magyarországi helyzet nem éppen a legalkalmasabb egy irodalmi magazin megjelenésére, de sajnos bárhogy is…

Változás a szállításban! Foxpost helyett GLS

Az elmúlt napok karbantartásának oka az volt, hogy futárcéget váltottunk, és az új kezelőfelület bevezetése egy kis időbe tellett. Megváltunk…

Előzetes információk az Azilum előfizetéshez

Február 1-én indul az Azilum magazin éves előfizetői akciója, melyben egyszeri megrendelés után, minden 2020-ban megjelenő új Azilum lapszámot (#16,…
Scroll to top
Close
Theme by SiteOrigin