Előzetes információk az Azilum előfizetéshez

Február 1-én indul az Azilum magazin éves előfizetői akciója, melyben egyszeri megrendelés után, minden 2020-ban megjelenő új Azilum lapszámot (#16, #17, #18) automatikusan fogunk küldeni a címedre.

Fontos információk az előfizetéshez

Az előfizetés két részből fog állni, ebből az első 2020. február 1-től 2020. február 29-ig fog tartani. Ha ebben az időszakban fizetsz elő a magazinra, akkor 10% kedvezménnyel fogsz tudni előfizetni. Az előzetes információk szerint március közepéig tartott volna az akció, de ezen változtatnunk kellett.

Az előfizetés második szakasza 2020. március 1-től 2020. április 12-ig fog tartani. Ez a dátum az Azilum #16 előrendelésének a vége, tehát amíg tart az idei első lapszám előrendelése, addig elő is tudsz fizetni a magazinra 2020-ra. Azonban ebben az időszakban már teljes áron fogsz tudni előfizetni.

Frissítés 2020.01.31.: Az előfizetési lehetőség 2020. április 12-ig fog tartani. A 10%-os kedvezmény a teljes előfizetési időszakra érvényes!

Nagyon fontos, hogy mind a kettő előfizetői verziónál, mindenképpen kikerülöd az év közbeni áremelkedést. Tehát ha a magazin ára – követve az euró árfolyamot, vagy a nyomdai illetve szállítási költség növekedését – megemelkedik év közben, te akkor is azon az áron fogod kapni, ami az előfizetői szerződésedben szerepelni fog. Természetesen, ha valamilyen csoda történik, és a szállítási költségek csökkennek, akkor a különbözetet visszatérítjük, vagy kuponkód formájában felhasználhatod a vegyesboltban.

Április 12. után már nem lesz lehetőség idei előfizetésre. Csak teljes évre, tehát évi három lapszámra lehet előfizetni, a következő évben meg kell újítani majd az előfizetést.

Ahogy azt jeleztük, az Azilum magazin 2020-tól évi három alkalommal fog megjelenni. Azonban az eddigi 120 oldal helyett, lapszámonként 160 oldalon fogjuk szállítani a lovecraftiánus tartalmat. Ez természetesen azt jelenti, hogy az egyes lapszámok ára nőni fog.

Az Azilum magazin 2020 évi megjelenési periódusa:

Előrendelés kezdete: Előrendelés vége:
Azilum 16. előrendelés: Március 16. Április 12.
Kiszállítás indul: Április 20.
Azilum 17. előrendelés: Július 13. Augusztus 9.
Kiszállítás indul: Augusztus 17.
Azilum 18. előrendelés: November 2. November 22.
Kiszállítás indul: December 7.

A fentiek előzetes információk, a magazinok és az előfizetés árát jövő héten fogjuk megosztani. Természetesen betekintés fogunk adni az Azilum 2020-as évébe, bár egyelőre nem fogunk tudni pontos tartalmat mutatni, de biztosak vagyunk benne, hogy elegendő lesz ahhoz, hogy az előfizetést válaszd. Biztosak vagyunk benne, hogy a magazin 3 éves működése, az eddigi 15 lapszám, illetve Somogyi Gábor személye és fordítói csapatának munkája, bőségesen elegendő garancia arra, hogy az Azilum magazin 2020-ban is a megszokott, minőségi, Magyarországon egyedülálló lovecraftiánus tartalmat fogja elhozni neked.

W. W.

Borítókép: Satibalzane – Necronomicon

Információk utánrendeléshez

Rendeltem az Árnyak 3-ból, de szeretném kiegészíteni utánrendeléses könyvekkel is Amennyiben van Árnyak 3 előrendelésed, akkor lehetőséged van arra, hogy…

Információk az Azilum #16 magazin előrendelésével kapcsolatban

Tisztában vagyunk azzal, hogy a jelenlegi magyarországi helyzet nem éppen a legalkalmasabb egy irodalmi magazin megjelenésére, de sajnos bárhogy is…

Változás a szállításban! Foxpost helyett GLS

Az elmúlt napok karbantartásának oka az volt, hogy futárcéget váltottunk, és az új kezelőfelület bevezetése egy kis időbe tellett. Megváltunk…

Azilum magazin kvízjáték-sorozat 2019/4 – Utolsó forduló

  Az utolsó forduló az Azilum 2019-es kvízjátékában, a kérdéseket az Azilum #15 magazinban találod meg. A szabályok szerint, az…
Scroll to top
Close