Változás a szállításban! Foxpost helyett GLS

Az elmúlt napok karbantartásának oka az volt, hogy futárcéget váltottunk, és az új kezelőfelület bevezetése egy kis időbe tellett. Megváltunk a Foxpost szolgáltatásaitól, és a mai naptól a GLS fogja szállítani a csomagokat. Mi nem voltunk elégedettek a Foxpost szolgáltatásaival, mely a kezdetekkor nagyon kedvező és gördülékeny volt, azonban az utóbbi időben számos fennakadás volt. Tavaly az Árnyak az időn túlról #2 kiszállítása azért csúszott, mert közel száz darab könyv több mint egy hétre eltűnt a Foxpost rendszerében, és ami igazán kellemetlen volt, hogy sajnos azt sem tudták hol keressék.

Az sem volt egyszerű, amikor a Machen-kötet esetében, az összesen több száz kilogrammot nyomó könyveket vagy tízszer kellett átmozgatnunk (kamionról le, csomagolás-címzés, kocsiba be,  automatához el, kocsiból ki, automatába be, mivel nem volt elég automata, felét vissza a kocsiba, másik automatához el, kocsiból ki, automatához be, majd megtölteni az automatát). És még voltak cifrább esetek is.

GLS értesítés és szállítási díjak

Ezentúl, mielőtt megérkezik a csomagod, két darab értesítőt fogsz kapni. Az elsőt emailben, amikor átadtuk csomagodat a futárszolgálatnak, ebben jelezzük, hogy az átadás megtörtént, és két napon belül (de jellemzően már másnap) érkezni fog a csomagod. A második értesítőt SMS-ben fogod megkapni, a csomag kézbesítésének reggelén. A szöveges üzenet tartalmazza a csomagod azonosítószámát, a kézbesítés várható idejét egy 3 órás időintervallumban (pl.: 8 – 11 óra között) és az ügyfélszolgálat telefonszámát, ahol egyeztethetsz a kiszállítással kapcsolatban.

GLS Csomagpont esetében az SMS értesítő megérkezése után 5 nap áll rendelkezésre átvenni a csomagot!

A futárszolgálat cseréje a szállítási díjak változását is magával hozta. GLS Csomagpontos és GLS házhozszállítást vezetünk be, a házhozszállítás esetében csökkent a szállítási díj, de a csomagpont esetében sajnos nőtt.

Szállítási díjaink 2020. 02.21-től:

GLS Csomagpont:

  • 2kg-ig: 1190.- forint
  • 3kg-ig: 2090.- forint
  • 5kg-ig: 2390.- forint
  • 10kg-ig: 2750.- forint

GLS Házhozszállítás:

  • 2kg-ig: 1350.- forint
  • 3kg-ig: 2250.- forint
  • 5kg-ig: 2750.- forint
  • 10kg-ig: 2990.- forint

Termékeink rendszerint 2 kilogramm alattiak, minden esetben tájékozódni tudsz a termék súlyáról az termék adatlapjának További információk lapfülén. A rendszer automatikusan számolja ki a szállítási költséget.

Ha 2020.02.21. előtt fizettél elő az Azilum magazinra, és Foxpost csomagautomatát választottál, akkor a díjnövekedés téged nem érint, a különbözetet mi átvállaljuk. Ha házhozszállítást kértél, mivel a GLS díja kedvezőbb, a különbözetet (450.- forint) természetesen visszautaljuk, vagy ha kéred, kupon formájában későbbi vásárlásoknál felhasználhatod a vegyesboltban. Mindenkivel egyeztetni fogunk emailben!

Mi is szoktunk hibázni ez nyilvánvaló, előfordulhat, hogy a GLS rendszerében is lesznek fennakadások, de őszintén reméljük, hogy ez a váltás mindenképpen pozitívan fogja érinteni a vegyesbolt működését. Pontosabb, rugalmasabb és gyorsabb lesz a kiszállítás, kevesebb eltűnt csomaggal. Ez pedig a hamarosan érkező szobroknál és exkluzív díszdobozoknál különösen fontos lesz.

W. W.

Előzetes igényfelmérés utórendeléshez

Elindítjuk a felmérést az összdarabos utórendeléshez, melyben minden eddig kiadványunk szerepel, tehát nem csak az Azilum magazinok. Hangsúlyozzuk, hogy ez…

Információk az Azilum #16 magazin előrendelésével kapcsolatban

Tisztában vagyunk azzal, hogy a jelenlegi magyarországi helyzet nem éppen a legalkalmasabb egy irodalmi magazin megjelenésére, de sajnos bárhogy is…

Előzetes információk az Azilum előfizetéshez

Február 1-én indul az Azilum magazin éves előfizetői akciója, melyben egyszeri megrendelés után, minden 2020-ban megjelenő új Azilum lapszámot (#16,…

Azilum magazin kvízjáték-sorozat 2019/4 – Utolsó forduló

  Az utolsó forduló az Azilum 2019-es kvízjátékában, a kérdéseket az Azilum #15 magazinban találod meg. A szabályok szerint, az…
Close
0