Információk az Azilum #16 magazin előrendelésével kapcsolatban

Tisztában vagyunk azzal, hogy a jelenlegi magyarországi helyzet nem éppen a legalkalmasabb egy irodalmi magazin megjelenésére, de sajnos bárhogy is szeretnénk, nem tudjuk elhalasztani az Azilum #16 magazin előrendelési periódusát. Szerződésekhez vagyunk kötve, a mozgásterünk nagyon kicsi. Még éppen időben indult el az előrendelés, hogy a magazin tartani tudja a megjelenési tervezetet és árat – bár így is előfordulhat, hogy lesz csúszás a kiszállításánál -, hiszen a 2020-as év elég szorosra lett tervezve. Nyilvánvalóan próbálunk alkalmazkodni a kialakult helyzethez, de egy ilyen limitált példányszámú kiadványnál nem tudunk sokat mozogni.

Sajnos az elmúlt két napban az euro árfolyama nagyon magasra ugrott – nem úgy néz ki, hogy hamar visszaesne -, és ez az emelkedés előre láthatóan érinteni fogja a magazin előállítási költségeit. Ha csúsztatnánk az előrendelést, ez a folyamat jelentősen megnövelhetné a magazin árát. Azonban az árral nem szállhatunk el, nem emelhetjük meg előrendelés közben, illetve akik már előfizettek a magazinra, azokkal ezt nem tehetjük meg. Ők joggal várják, hogy a magazint a terveknek megfelelően időben megkapják. Jelenleg biztosnak tűnik, hogy többletköltségünk lesz, melyet nekünk kell fedeznünk, illetve ha nem érjük el az eddigi átlagosnak számító rendelési számot, akkor számunkra egészen extrém, vészesen megterhelő többletköltséggel kell szembe néznünk.

A májusra tervezett összdarabos utórendelés egyelőre nincs veszélyben – annál a nyomdai munkák nyárra vannak betervezve -, de az Azilum #16 magazin, NEM FOG részt venni az utórendelésben. Az utórendelés sajátossága, hogy szükség van egy minimum példányszámra ahhoz, hogy a nyomda nekiálljon a munkának, azonban az is törvényszerű, hogy mivel sokkal kevesebb példányszámról van szó, az előállítási költség nő. Ezért nem merjük azt kockáztatni, hogy az AZ16 bekerüljön az utórendelésbe, ugyanis:

  1. Ha nem lenne belőle megfelelő számú utórendelés májusban, akkor a nyomda nem állna neki a munkának, nem lenne magazin.
  2. Ha lenne is minimális példányszám, az ár akkor is SOKKAL magasabb lenne, itt ezer forint(ok)ra kell gondolni.

A magazin 160 oldalasra nőtt, több színes oldallal, sokkal több tartalommal; az előkalkuláció szerint több, mint fél kilós lesz egy magazin. Mindig is rugalmasan kezeltük a rendelések utalási időszakait, ha a jelenlegi helyzet miatt – vagy akár egyéb okból kifolyólag -, az előrendelés túlságosan is megterhelő lenne most, akkor jelezd nekünk (info@dunwichmarket.com), kitalálunk valamilyen megoldást, ahogy a Machen-kötet esetében is történt. Nyilvánvalóan ezt bizalmasan kezeljük, ahogy tettük eddig is.

Azonban jelen pillanatban sajnos nincs lehetőségünk arra, hogy az Azilum #16 előrendelését megszakítsuk, vagy eltoljuk. A határidőt megpróbáljuk egy kicsit meghosszabbítani, ha szükséges lesz, illetve még keressük a megoldást, hogy milyen könnyítést tudunk kitalálni. Azonban ebből a szempontból egyelőre nem túl rózsás a helyzet.  A legbiztosabb, ha részt veszel az előrendelésben, ezzel tudod, tudjuk biztosítani a magazin folyamatos megjelenését.

Köszönjük megértéseteket és türelmeteket.

Fhtagn!

W. W.

Előzetes igényfelmérés utórendeléshez

Elindítjuk a felmérést az összdarabos utórendeléshez, melyben minden eddig kiadványunk szerepel, tehát nem csak az Azilum magazinok. Hangsúlyozzuk, hogy ez…

Változás a szállításban! Foxpost helyett GLS

Az elmúlt napok karbantartásának oka az volt, hogy futárcéget váltottunk, és az új kezelőfelület bevezetése egy kis időbe tellett. Megváltunk…

Előzetes információk az Azilum előfizetéshez

Február 1-én indul az Azilum magazin éves előfizetői akciója, melyben egyszeri megrendelés után, minden 2020-ban megjelenő új Azilum lapszámot (#16,…

Azilum magazin kvízjáték-sorozat 2019/4 – Utolsó forduló

  Az utolsó forduló az Azilum 2019-es kvízjátékában, a kérdéseket az Azilum #15 magazinban találod meg. A szabályok szerint, az…
Close
0