Információk utánrendeléshez

Rendeltem az Árnyak 3-ból, de szeretném kiegészíteni utánrendeléses könyvekkel is

Amennyiben van Árnyak 3 előrendelésed, akkor lehetőséged van arra, hogy összevonjuk az utánrendelésben szereplő kiadványokkal, így egy szállítási költség kifizetésével tudjuk elküldeni neked egyszerre az összes könyvet.

Mielőtt leadnád az utórendelést, írj egy emailt az info@dunwichmarket.com címre, a levélben írd meg az Árnyak 3 rendelési számodat, mit tervezel még rendelni (Árnyak 1-2, Machen), és hány darabot. Válaszlevélben egy kupont fogunk küldeni, amit az utánrendeléses kiadványok megrendelésénél tudsz majd beváltani. A kupon kiváltja az alap (2 kg) szállítási költséget. A szállítási díjat súly alapján kalkuláljuk, ezért ha az össz rendelési súly átlepi a 2 kg-ot (ami az alap szállítási súlyhatár), akkor a 2 kg feletti különbözetet felszámoljuk. Ez az összevonási lehetőség kizárólag a 2020. október 1-ig leadott Árnyak 3 rendelések esetében lehetséges! (Értelemszerűen, ha egyszerre rendeled meg az Árnyak 3-at és további kiadványokat, nincs szükség kuponra).

Szállítási díjak:

Csomagpont:

  • 2kg-ig: 1190.- forint
  • 3kg-ig: 2090.- forint
  • 5kg-ig: 2390.- forint
  • 10kg-ig: 2750.- forint

Házhozszállítás:

  • 2kg-ig: 1350.- forint
  • 3kg-ig: 2250.- forint
  • 5kg-ig: 2750.- forint
  • 10kg-ig: 2990.- forint

Tájékoztatóul a könyvek súlyai: Árnyak #1 – 0.5 kg, Árnyak #2 – 0.55 kg, Árnyak #3 – 0.6 kg, Machen – 0.8 kg. Az utórendelés november 15-ig tart, tehát van idő bőven, ha nem tudunk azonnal válaszolni a levélve ne türelmetlenkedj, érkezni fog a kuponkód.

Szeretném összevonni a rendelésemet az Azilum #18 magazinnal

Az Azilum #18 előrendelése november közepén, a jelenlegi kampány lezárása után fog indulni. Sajnos, bármennyire is szerettük volna, az Azilum #18-at nem tudjuk összevonni az Árnyak és a Machen kötetek rendelésével.

Miért nem vonhatom össze a rendelésem az Azilum #18 magazinnal?

A szállítási díj közvetített szolgáltatás, amit te kifizetsz, mi utaljuk tovább. Nem nyerészkedünk a szállítási díjon. Azonban öt kiadvány összevont kampányának a lebonyolítása logisztikai és adminisztrációs káoszt okozna. Továbbá, ilyen sok könyv december végéig tartó raktározásához külön helységet kellene bérelnünk, ami ugyebár nem mindegy, hogy milyen, hiszen könyvekről van szó.

Azonban, aki 2020-ban az Azilum éves előfizetését választotta, és 2021-ben is előfizet a magazinra, kedvezményt fog kapni a szállításból.

Nem fogunk visszaváltani FoxPost-ra. Tavaly az Árnyak az időn túlról #2 kiszállítása azért csúszott, mert közel száz darab könyv több mint egy hétre eltűnt a Foxpost rendszerében, és ami igazán kellemetlen volt, hogy sajnos azt sem tudták hol keressék. Az sem volt egyszerű, amikor a Machen-kötet esetében, az összesen több száz kilogrammot nyomó könyveket vagy tízszer kellett átmozgatnunk (kamionról le, csomagolás-címzés, kocsiba be,  automatához el, kocsiból ki, automatába be, mivel nem volt elég automata, felét vissza a kocsiba, másik automatához el, kocsiból ki, automatához be, majd megtölteni az automatát). És még voltak cifrább esetek is.

Ha nem lesz idén Azilum utórendelés, miért nem váltunk nyomdát?

Az Azilum magazinok utórendelése nem azért csúszik 2021-re, mert a nyomdát nem érdekli a magazinok sorsa. Az Árnyak 1-2 és a Machen kötetek utórendelése azért indulhatott el 2020-ban, mert a nyomdát kifejezetten érdekli a kiadványok sorsa.

2016 óta, az első Azilum magazin megjelenésétől , a kiadványok ugyan abban a nyomdában készülnek Szegeden.  Ennek a négy év alatt kialakult, Somogyi Gábor által megalapozott kapcsolatnak tudható be, hogy a nyomda a limitált példányszámú kiadványok, erősen csökkentett példányszámú utánnyomását elvállalja. Kalapozhatnánk új nyomdánál, kérhetnénk árajánlatot más nyomdától, azonban ezzel a 4 éves kapcsolatot rúgnánk fel, ami nyilvánvalóan elképesztő baromság lenne, na és persze szinte biztos, hogy horribilis árakat kapnánk. Az előzetes igényfelmérés alapján egyes lapszámoknál a minimum példányszámot sem értük el, azonban a nyomda ennek ellenére kivételt tesz, és elvállalja a nyomást, csupán az év végi őrületes hajtásba már nem tudják bekalkulálni. 2020-ban, a megszokott és betervezhető nyomdai leterheltségi periódusok – mint oly sok minden más – felborultak.

Az sem utolsó szempont, hogy ha most indítanánk el az eddigi magazinok utórendelését, az igencsak jelentős kiadás lenne azok számára, akik esetleg 1-3-5, vagy több lapszámról maradtak le az évek során. 2021-ben lesz Azilum utánnyomás, és most már biztosak vagyunk benne, hogy ezt szakaszosan fogjuk beütemezni. 1-5, 6-10, 11-15, és ha úgy alakul, akkor a további lapszámok is szerepelni fognak egy újabb adagban.

W. W.

Információk az Azilum #16 magazin előrendelésével kapcsolatban

Tisztában vagyunk azzal, hogy a jelenlegi magyarországi helyzet nem éppen a legalkalmasabb egy irodalmi magazin megjelenésére, de sajnos bárhogy is…

Változás a szállításban! Foxpost helyett GLS

Az elmúlt napok karbantartásának oka az volt, hogy futárcéget váltottunk, és az új kezelőfelület bevezetése egy kis időbe tellett. Megváltunk…

Előzetes információk az Azilum előfizetéshez

Február 1-én indul az Azilum magazin éves előfizetői akciója, melyben egyszeri megrendelés után, minden 2020-ban megjelenő új Azilum lapszámot (#16,…

Azilum magazin kvízjáték-sorozat 2019/4 – Utolsó forduló

  Az utolsó forduló az Azilum 2019-es kvízjátékában, a kérdéseket az Azilum #15 magazinban találod meg. A szabályok szerint, az…
Scroll to top
Close