Elállás

Az Elállás értelmében amennyiben a megrendelt és kézhez kapott terméket mégsem szeretnéd megtartani, akkor az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól, és visszaküldheted a nem kívánt terméket.

Visszaküldési szándék jelzése

Ha elállási joggal kívánsz élni, akkor az elállási szándékot tartalmazó egyértelmű nyilatkozatot minél hamarabb juttasd el hozzánk e-mailben. A termék átvételtől számított 14 napon belül pedig el kell juttatni hozzánk a terméket is.

Visszaküldés

A visszaküldési szándék adatait tartalmazó nyilatkozatot emailben visszaigazoljuk. A kézhezvételtől számított 14 napon belül kell a terméket visszaküldened az alábbi címre: Tóth Edit, Nagykanizsa Platán sor 8/2 8800

A termékhez tartozó használati utasítást, termékcímkét, további dokumentumokat, belső csomagolóanyagot, kiegészítőket, járulékos darabokat hiánytalanul tartalmaznia kell a visszaküldött terméknek, ellenkező esetben a visszatérítés nem igényelhető.

A Dunwich Market a termék árát a visszaküldött termék megérkezését követő 14 napon belül a visszafizeti.

A termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a megrendelőt terhelik, tehát a termék webáruház címére történő visszaküldésének költségét a megrendelőnek (a visszaküldőnek) kell kifizetnie, azonban ezen felül egyéb fizetési kötelezettség nem terheli.

Az utánvéttel küldött csomagokat nem áll módunkban átvenni!

Kiemelten ügyelj a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károk megtérítését a Dunwich Market kérheti a megrendelőtől.