Szállítás

A Dunwich Market jelenleg a Magyar Posta Zrt. szolgáltatásait használja, hamarosan további futárszolgálatok (GLS, DPD stb.) szolgáltatásait is igénybe fogja venni. A megrendelt termékek kiszállítása a raktérkészlettől és a termék elérhetőségétől függően változó. Vedd figyelembe, hogy legtöbb termékünk nem sorozatgyártásban készül – egyedi alkotások -, ezért számos esetben a megrendelés után készül el az adott termék. A termékoldalakon minden esetben feltüntetjük a szállítási határidőt, azonban az minden megrendelésre vonatkozik, hogy a megrendelés teljesítése csak a számla kiegyenlítése után kezdődik el.

Értesítés kiszállításról

Ezt az e-mailt és/vagy sms-t akkor küldjük, amikor a csomagot elkészítettük, és átadtuk a futárszolgálatnak. Értesítések megérkezésének feltétele a megrendelés során helyesen megadott e-mail cím és sms-képes telefonszám.

Figyelem! Az Azilum magazinok megrendelésénél, nem tudunk értesítést küldeni a kiszállításról. Kövesd a Facebook oldalunkat, ahol értesülhetsz arról, hogy mikor indul a postázás.

Ha a fenti értesítések alapján behatárolt várható kézbesítési időpontban vagy címen mégsem tudod átvenni a csomagodat, akkor a szállítást végző partnerünknél lehet érdeklődni a további kiszállításról. A futárszolgálatok munkanapokon, várhatóan 8:00 és 17.00 óra között szállítják a csomagot.

Szállítási határidő

A termékoldalakon minden esetben feltüntetjük a szállítási határidőt, azonban az minden megrendelésre vonatkozik, hogy a megrendelés teljesítése csak a számla kiegyenlítése után kezdődik el. Amennyiben a termék állapota a megrendelés során és/vagy utána megváltozott (nem elérhető, később lesz elérhető, megszűnt stb.), tájékoztatót küldünk, a megrendelés leadásánál megadott email címre. A megrendelés állapotáról az info@dunwichmarket.com e-mail címen tájékozódhatsz. A termék futárszolgálatnak való átadása után, a Dunwich Market nem vállal felelősséget a futárszolgálat hibájából felmerülő késésért.

Amennyiben a megrendelés során hibás, vagy pontatlan adatokat adtál meg, és úgy küldted el a megrendelését, illetőleg bármely okból módosítani szeretnéd az elküldött megrendelésben foglaltakat, a megrendelés módosítására a postára adásról szóló értesítő levél megérkezéséig lehetőséged van. A megrendelés módosítása csak e-mailban lehetséges.

Szállítási díjak

A Dunwich Market jelenleg kizárólag magyarországi szállítási címre teljesít megrendelést. A szállítás díja a termék súlya és mérete alapján változhat. Minden esetben ellenőrizd a szállítása költséget! MPL = Magyar Posta Logisztika.

0-0,25 kg 515.- HUF Ajánlott küldemény
0,25-0,5 kg 685.- HUF Ajánlott küldemény
0,5 – 2 kg 1550.- HUF Postacsomag
2 – 5 kg 1760.- HUF Postacsomag

Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja a megrendelőt terheli, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének és a visszaszállítás költségének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani! A Dunwich Market fenntartja magának a jogot, hogy az átvétel megtagadása miatt visszaszállított csomagok címzettjeinek újabb megrendelést kizárólag előre utalással kifizetett megrendelés esetében teljesít.

Csomagolás

A csomagot kézbesítéskor a futár előtt minden esetben vizsgáld meg, ha a csomag sérült, kérd jegyzőkönyv felvételét és ne vedd át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!