Szállítás

Figyelem! A mai naptól (2020. 03. 28.) bevezetett kijárási korlátozás miatt, átmenetileg felfüggesztettük a GLS csomagpontos kiszállítási lehetőséget! Az Azilum magazin, és minden további termékünk csak házhozszállítással rendelhető. Aki már leadta az előrendelést és csomagpontot választott, annak a rendeléshez tartozó címre fogjuk küldeni a csomagot – a kiszállítás megkezdése előtt mindenkivel egyeztetni fogunk -, természetesen ez többletköltséggel nem jár!

A Dunwich Market 2020.02.20-tól a GLS szolgáltatásait használja a rendelések kézbesítéséhez. A megrendelt termékek kiszállítása a raktérkészlettől és a termék elérhetőségétől függően változó. Vedd figyelembe, hogy legtöbb termékünk nem sorozatgyártásban készül – egyedi alkotások -, ezért számos esetben a megrendelés után készül el az adott termék. A termékoldalakon minden esetben feltüntetjük a szállítási határidőt, azonban az minden megrendelésre vonatkozik, hogy a megrendelés teljesítése csak a számla kiegyenlítése után kezdődik el.

Értesítés kiszállításról

Értesítések megérkezésének feltétele a megrendelés során helyesen megadott email cím és sms-képes telefonszám. Mielőtt megérkezik a csomag, két darab értesítő fog érkezni. Az első emailben, amikor átadtuk csomagodat a futárszolgálatnak, ebben jelezzük, hogy az átadás megtörtént, és két napon belül (de jellemzően már másnap) érkezni fog a csomagod. A második értesítőt SMS-ben fog érkezni, a csomag kézbesítésének reggelén. A szöveges üzenet tartalmazza a csomag azonosítószámát, a kézbesítés várható idejét egy 3 órás időintervallumban (pl.: 8 – 11 óra között) és az ügyfélszolgálat telefonszámát, ahol a címzett egyeztethet a kiszállítással kapcsolatban.

Ahhoz, hogy értesítést kapj a csomagod érkezéséről, nagyon fontos, hogy a megrendelés leadásakor mindenképpen olyan telefonszámot kell megadnod, ami használatban van, mert SMS-ben fogsz értesítést kapni.

 • Használd a +36-os országkódot
 • Ne használj zárójelet se szóközt, se egyéb írásjelet
 • A helyes formátum: +36301234567 (értelemszerűen a saját szolgáltatód kódját használva)

Szállítási határidő

A termékoldalakon minden esetben feltüntetjük a szállítási határidőt, azonban az minden megrendelésre vonatkozik, hogy a megrendelés teljesítése csak a számla kiegyenlítése után kezdődik el. Amennyiben a termék állapota a megrendelés során és/vagy utána megváltozott (nem elérhető, később lesz elérhető, megszűnt stb.), tájékoztatót küldünk, a megrendelés leadásánál megadott email címre. A megrendelés állapotáról az info@dunwichmarket.com e-mail címen tájékozódhatsz. A termék futárszolgálatnak való átadása után, a Dunwich Market nem vállal felelősséget a futárszolgálat hibájából felmerülő késésért.

Amennyiben a megrendelés során hibás, vagy pontatlan adatokat adtál meg, és úgy küldted el a megrendelését, illetőleg bármely okból módosítani szeretnéd az elküldött megrendelésben foglaltakat, mindenképpen vedd fel velünk a kapcsolatot emailben. A megrendelés módosítása csak emailban lehetséges.

Szállítási díjak

A Dunwich Market jelenleg kizárólag magyarországi szállítási címre teljesít megrendelést. A szállítás díja a csomagpont és a házhozszállítási opció választásától , illetve a csomag súlyától függően változik. Minden esetben ellenőrizd a szállítása költséget! A szállítási költség tartalmazza a csomagolás díját is!

Csomagpont:

 • 2kg-ig: 1190.- forint
 • 3kg-ig: 2090.- forint
 • 5kg-ig: 2390.- forint
 • 10kg-ig: 2750.- forint

Házhozszállítás:

 • 2kg-ig: 1350.- forint
 • 3kg-ig: 2250.- forint
 • 5kg-ig: 2750.- forint
 • 10kg-ig: 2990.- forint

GLS Csomagpont esetében az SMS értesítő megérkezése után 5 nap áll rendelkezésre átvenni a csomagot! Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a ismételt küldés díja a megrendelőt terheli, ismételt küldést kizárólag a visszaszállítás költségének előre történő átutalása esetén áll módunkban elindítani! A Dunwich Market fenntartja magának a jogot, hogy az átvétel megtagadása miatt visszaszállított csomagok címzettjeinek újabb megrendelést kizárólag előre utalással kifizetett megrendelés esetében teljesít.

Csomagolás

A csomagot házhozszállítás esetében kézbesítéskor a futár előtt minden esetben vizsgáld meg, ha a csomag sérült, kérd jegyzőkönyv felvételét és ne vedd át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni! Csomagautomata használata esetén ha a csomagod sérült, jelezd nekünk emailben.