Aether Atrox Díszdoboz

5 950 Ft

Díszdoboz az Aether Atrox antológiához. Speciálisan az kötethez tervezett, fából, Magyarországon készített termék a The Gift Forge manufaktúra műhelyéből. A dobozhoz tartozó antológiát itt tudod megrendelni. Rendeld meg a kettőt együtt kedvezményes áron ezen a linken.

Figyelem! Kizárólag rendelésre készítjük el, éppen ezért a szállítási időről mindenképpen érdeklődj emailben a megrendelés leadása után!

Gmail használata esetén a Promóciók és Frissítések lapfül alatt is ellenőrizd a megrendelés értesítőit!

Cikkszám: DM-AATR-DD/1907 Kategóriák: , Címkék: , , , , , , ,

Leírás

The Gift Forge manufaktúra műhelyéből hozta el nekünk Kitti és Tamás az Aether Atrox antológiához tervezett díszdobozt. Alaposan megtervezett, precíziós lézervágó géppel, rétegelt lemezből készül a doboz, melyet egy szövetburkolt gumipánttal lehet biztonságosan zárni. A doboz alját és tetejét úgy alakítottuk, hogy a pánt ne lógjon ki a felületből, így a polcra is teheted. Nem fog billegni, nem fog eldőlni.

A dobozhoz tartozó antológiát itt tudod megrendelni. Rendeld meg a kettőt együtt kedvezményes áron ezen a linken.

A doboz méreteit a kötethez igazítottuk, természetesen úgy, hogy a könyv ne vándoroljon a dobozon belül és ne is sérüljön meg lezáráskor.

Figyelem! A termék folyamatosan elérhető a vegyesboltban, azonban kizárólag rendelésre készítjük el, éppen ezért a szállítási időről mindenképpen érdeklődj emailben a megrendelés leadása után!