Arkham Horror LCG játékostábla 4db-os kiszerelés

7 120 Ft

Partnerünk, a The GiftForge 100%-ig hazai manufaktúra saját készítésű termékcsoportjának darabja. Rétegelt lemezből, precíziós lézervágással és gravírozással készülő termékek, melyek elképesztően bódító fa illatot árasztanak magukból. A termékek 3 mm-es nyírfából készülnek és minden esetben összeragasztva kerülnek szállításra.

Figyelem! A terméket a The GiftForge webáruházában tudod megrendelni, a “Termék megvásárlása” gombra kattintva, átirányítunk a honlapra.

Figyelem! A termékek kizárólag megrendelésre készülnek, ezért a szállítási idő megközelítőleg 30 nap, ezt mindenképpen vedd figyelembe a rendelés leadásakor.

 

Cikkszám: TGF-ARKHM-LCG005B Kategória: Címkék: , , , , , , ,

Leírás

Hastur, Yog-Sothoth, Azathoth, Cthulhu… az őrület egyre nő! Játékostáblánk azonban segít abban, hogy mindig tudd mennyi van még hátra elméd épségéből, miközben készleteid apadnak, de a nyomok talán közelebb visznek az igazsághoz.

4db-os kiszerelés kedvezményes áron!

CSOMAG TARTALMA:

– 1 db játékostábla

EXTRA GRAVÍROZÁS:

A játékostábla kártya alatti részére kérhetsz extra gravírozást. A gravírozni kívánt szöveget írd meg a rendelés megjegyzésében, vagy küldj egy e-mailt a hello@thegiftforge.hu címre.

További információk

Tömeg 0.5 kg