Azilum magazin 2020 évi előfizetés

12 240 Ft30 060 Ft

Magyar H. P. Lovecraft Portál vadhajtásaként 2016-ban induló, nyomtatott lovecraftiánus magazin 2020 évi előfizetése. Elsősorban irodalmi magazin, ami természetesen nem csak Lovecraftról szól, hanem a lovecraftiánus stílusról és szubkultúráról.

Figyelem, a szállítási mód és költség változott! Részletes információk ebben a bejegyzésben és a Szállítási információk oldalon. 1 darab magazin ára 3245.- forint helyett 2890.- forint. Egy darab GLS Csomagpontos átvétel díj 1190.- forint, egy darab GLS Házhozszállítási díj 1350.- forint. Az előfizetés 3 lapszámot (Azilum #16 + #17 + #18) és három szállítási költséget tartalmaz.

Először válaszd ki a magazin darabszámot – ha például többen rendeltek egy szállítási címre -, majd válaszd ki a szállítási módot. A két változó fogja megmutatni az előfizetés árát.

GLS Csomagpontos rendelés esetén, a csomagpontot a rendelés után fogjuk emailben egyeztetni. Az elérhető csomagpontokról itt tájékozódhatsz. Az ár a szállítási költséget tartalmazza! Ha háromnál több darab magazint szeretnél megrendelni (darab/szállítás), rendelés előtt vedd fel velünk a kapcsolatot: info@dunwichmarket.com. Az megrendelés teljesítése (kifizetése) után, névre szóló előfizetői szerződést fogunk emailben küldeni.

Az előfizetési lehetőség 2020. április 12-ig fog tartani. Ez után nem lehet előfizetni a magazinra, de továbbra is lapszámonként meg lehet majd rendelni megjelenéskor.

Személyes átvétellel nem rendelhető! Gmail használata esetén a Promóciók és Frissítések lapfül alatt is ellenőrizd a megrendelés értesítőit!

Kiürítés
Cikkszám: DM-AZLM2020/2020 Kategóriák: , , Címkék: , , ,

Leírás

Az Azilum magazin 2020-tól évi három lapszámmal jelentkezik, azonban az eddigi 120 oldalas terjedelem, lapszámonként 160 oldalra nő. Tehát éves szinten, ugyanannyi lovecraftiánus tartalmat fogunk szállítani. A magazin 144 fekete-fehér és 12 színes oldalt tartalmaz (plusz 4 oldal borító). A színes belívek száma 4 oldallal nőtt.

Az előfizetésben szereplő Azilum #16, #17, #18 magazinok kiszállítási periódusa:

  • Azilum #16 kiszállítása indul: április 20.
  • Azilum #17. kiszállítása indul: augusztus 17.
  • Azilum #18. kiszállítása indul: december 7.

Természetesen, amennyiben nem fizetsz elő a magazinra, továbbra is lehetőséged lesz a lapszámonkénti megjelenéseknél darabonként megrendelni a magazint.

A magazin lapszámonkénti árának emelkedését több változó indokolta. 2019-hez képest nőtt a magazinhoz használt papír ára. A plusz 40 oldal természetesen megemelte a lapszámonkénti előállítási költséget, továbbá a nagyobb terjedelem több közreműködőt jelent, ami által nőtt a tiszteletpéldányok száma.

Az egyes lapszámok részletes tartalmáról az előrendelési időszakok alatt adunk részletes információt. Előzetesen a lapszámok tartalmáról annyit tudunk elárulni, hogy a #16 témája a Necronomicon. Olyan szerzőkkel, mint Fred Chappell, L. Sprague de Camp, Stanley Sargent. A lapszám másik kiemelt tartalma Clark Ashton Smith Hasisevő című költeménye. A #17 lapszám központjában Robert E. Howard fog állni; a #18 lapszám tartalma még szerkesztés alatt áll. Az elkövetkezendő számokban Kornya Zsolt is jelentkezik nem fikciós írásaival. A Gorman-regény után pedig egy Meyrink-regény fog következni, részletekben leközölve.

Biztosak vagyunk benne, hogy a magazin 3 éves működése, az eddigi 15 lapszám, illetve Somogyi Gábor személye és fordítói csapatának munkája, bőségesen elegendő garancia arra, hogy az Azilum magazin 2020-ban is a megszokott, minőségi, Magyarországon egyedülálló lovecraftiánus tartalmat fogja elhozni neked.

További információk

Tömeg 0.6 kg
Magazin darabszám

1 darab magazin / szállítás, 2 darab magazin / szállítás, 3 darab magazin / szállítás

Válaszd ki a szállítási módot

GLS Csomagpont, GLS Házhozszállítás