Black Aether #7 – A Mítosz elszabadul

2 950 Ft

The Black Aether Online H. P. Lovecraft Magazin nyomtatott ponyvamagazinjának hetedik lapszáma – 2021/ augusztus. Tömény Cthulhu-mítosz  128 oldalon!

Az előrendelés 2021. szeptember végégig tart, a kiszállítás október elején végén indul. Gmail használata esetén a Promóciók és Frissítések lapfül alatt is ellenőrizd a megrendelés értesítőit!

Elfogyott

Cikkszám: DM-BA07/2108 Kategóriák: , , Címkék: , , , ,

A Black Aether lovecraftiánus ponyvamagazin visszatért!

Hosszú kihagyás után Magyarország egyetlen amatőr weird ponyvamagazinja ismét megjelenik. 11 novella és egy vers a Cthulhu-mítoszról. A kiadványban a The Black Aether Mítosz elszabadul novellapályázatának nyertes novellái olvashatók. A novellák, bár nem hagyják el Lovecraft művészetét, a kozmikus rettenet irodalmát, tartalmukban mégis szabadabban kezelik a lovecrafti forrást, ahogyan azt a derlethi mítosz is tette. A történetek olyakor cselekményközpontúak, olykor szorosan ragaszkodnak a lovecrafti hagyományokhoz, így a magazin egy igazán sokszínű válogatás, melyben érezhető a popkultúra hatása a Cthulhu-mítoszra.

Természetesen, mint minden Black Aetherben, az írásokhoz egyedi illusztráció készül!

A Black Aether ponyvamagazin amatőr szerzők írásait tartalmazza, amatőr kiadvány, úgy tekints a kezedben tartott magazin tartalmára, hogy ezt tartsd szem előtt. A Black Aether mégis több egy egyszerű magazinnál, hiszen a feladata és célja a hazai amatőr weird alkotói közösség inspirálása és támogatása. Lehetőség, hogy a szerzők és a grafikusok megmutassák tehetségüket.

A magazin NEM elérhető ingyenes, digitális formátumban!

Borítógrafika:

  • Ámon Attila

Tartalom:

A linkeken el tudod olvasni a novellához tartozó beleolvasót a TBA-n. További beleolvasók érkeznem még az előrendelés alatt.

Tömeg 0.4 kg
Scroll to top
Close