Black Aether #7 – A Mítosz elszabadul

2 950 Ft

The Black Aether Online H. P. Lovecraft Magazin nyomtatott ponyvamagazinjának hetedik lapszáma – 2021/ augusztus. Tömény Cthulhu-mítosz  128 oldalon!

Az előrendelés 2021. szeptember végégig tart, a kiszállítás október elején indul. Gmail használata esetén a Promóciók és Frissítések lapfül alatt is ellenőrizd a megrendelés értesítőit!

Cikkszám: DM-BA07/2108 Kategóriák: , , Címkék: , , , ,

Az előrendelés meghosszabbítva szeptember végéig!

A Black Aether lovecraftiánus ponyvamagazin visszatért!

Hosszú kihagyás után Magyarország egyetlen amatőr weird ponyvamagazinja ismét megjelenik. 11 novella és egy vers a Cthulhu-mítoszról. A kiadványban a The Black Aether Mítosz elszabadul novellapályázatának nyertes novellái olvashatók. A novellák, bár nem hagyják el Lovecraft művészetét, a kozmikus rettenet irodalmát, tartalmukban mégis szabadabban kezelik a lovecrafti forrást, ahogyan azt a derlethi mítosz is tette. A történetek olyakor cselekményközpontúak, olykor szorosan ragaszkodnak a lovecrafti hagyományokhoz, így a magazin egy igazán sokszínű válogatás, melyben érezhető a popkultúra hatása a Cthulhu-mítoszra.

Természetesen, mint minden Black Aetherben, az írásokhoz egyedi illusztráció készül!

A Black Aether ponyvamagazin amatőr szerzők írásait tartalmazza, amatőr kiadvány, úgy tekints a kezedben tartott magazin tartalmára, hogy ezt tartsd szem előtt. A Black Aether mégis több egy egyszerű magazinnál, hiszen a feladata és célja a hazai amatőr weird alkotói közösség inspirálása és támogatása. Lehetőség, hogy a szerzők és a grafikusok megmutassák tehetségüket.

FIGYELEMHa rendeltél az Azilum #20 magazinból és/vagy az Azilum jubileumi különszámából, és szeretnéd, hogy Black Aether magazinnal együtt érkezzen meg a csomag, akkor a RENDELÉS LEADÁSA ELŐTT küldj nekünk emailt, és adunk egy kuponkódot. Így a magazinok beleférnek egy darab 2kg alatti szállítási díjba, és ezzel meg tudsz spórolni egy szállítási költséget. Azonban vedd figyelembe, hogy ebben az esetben az Azilum magazinokat is október elején fogod megkapni.

A magazin NEM elérhető ingyenes, digitális formátumban!

Borítógrafika:

  • Ámon Attila

Illusztrátorok:

  • Ámon Attila
  • Báti László Gábor
  • Földházi Gyula
  • Molnár Tamás
  • Papp Gábor
  • Vígh Dávid Gr4ss
  • … és a lista még nem teljes

Tartalom:

A linkeken el tudod olvasni a novellához tartozó beleolvasót a TBA-n. További beleolvasók érkeznem még az előrendelés alatt.

Tömeg 0.4 kg
Scroll to top
Close