Cthulhu (natúr fehér)

12 500 Ft 9 950 Ft

Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Ph’nglui mglw’nafh Cthulhu R’lyeh wgah’nagl fhtagn

Cthulhu natúr gipsz szobor, 15 cm magas, kiválóan festhető (akril festék). Figyelem Kizárólag rendelésére készül, szállítási idő 3-4 hét! Törékeny!

Az akció 2020. augusztus 31-ig tart. Gmail használata esetén a Promóciók és Frissítések lapfül alatt is ellenőrizd a megrendelés értesítőit!

 

Cikkszám: SZ-CTHLW/2020 Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

“A szobor, melyet végül körbeadtak, hogy mindenki alaposan szemügyre vehesse, hét-nyolc hüvelyk magas volt, s művészileg tökéletes. Valami szörnyeteget ábrázolt, amelynek körvonalai homályosan emlékeztettek az emberére, ám tintahalszerű feje volt, amelynek arca kusza csápok zűrzavarából állt; a test pikkelyes, nyálkásnak tűnő törzsben folytatódott, a négy végtagot undorító karmok ékesítették, a háton pedig keskeny szárnyak voltak megfigyelhetők.” – Kornya Zsolt fordítása

H. P. Lovecraft egyetlen fellelhető vázlata alapján készült Cthulhut ábrázoló gipsz szobor. Kiválóan alkalmas otthoni festésre és lakkozásra – ehhez vízbázisú akril festéket javaslunk -, magassága 15 cm, súlya fél kilogramm körüli.

A szobor kizárólag rendelésre készül, ezért a tervezett szállítási idő 3-4 hét. Mindent megteszünk, hogy ezt a szállítási időt tartani tudjuk, azonban a gyártási idők változhatnak, ezért előfordulhat, hogy a kész szobor kiszállítása csúszik. Ebben az esetben természetesen emailt küldünk.

Festéshez vízbázisú akril festéket javaslunk, azonban a szobor nem vízálló. A festés során hígításhoz használt vízmennyiségtől nem sérül, azonban nagyobb mennyiségű víz esetén sérülhet a szobor. Tehát csap alá tenni és lemosni, esőnek kitenni nem szabad!

A szobor tömör – nem üreges –, azonban törékeny! Ha kemény felületre esik, lepattanhatnak belőle darabok, vagy akár el is törhet. Az ilyen jellegű sérülésekért nem vállalunk felelősséget.

További információk

Tömeg 0.55 kg
Méretek 9 × 7 × 15 cm