Cthulhu – Yuggoth

19 500 Ft 14 550 Ft

Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Ph’nglui mglw’nafh Cthulhu R’lyeh wgah’nagl fhtagn

Cthulhu gipsz szobor, 15 cm magas, festett és lakkozott. Figyelem Kizárólag rendelésére készül, szállítási idő 4-6 hét! Törékeny!

Az akció 2020. augusztus 31-ig tart. Gmail használata esetén a Promóciók és Frissítések lapfül alatt is ellenőrizd a megrendelés értesítőit!

 

 

 

Cikkszám: SZ-CTHLG/2020 Kategória: Címkék: , , , , ,

Leírás

“A szobor, melyet végül körbeadtak, hogy mindenki alaposan szemügyre vehesse, hét-nyolc hüvelyk magas volt, s művészileg tökéletes. Valami szörnyeteget ábrázolt, amelynek körvonalai homályosan emlékeztettek az emberére, ám tintahalszerű feje volt, amelynek arca kusza csápok zűrzavarából állt; a test pikkelyes, nyálkásnak tűnő törzsben folytatódott, a négy végtagot undorító karmok ékesítették, a háton pedig keskeny szárnyak voltak megfigyelhetők.” – Kornya Zsolt fordítása

H. P. Lovecraft egyetlen fellelhető vázlata alapján készült Cthulhut ábrázoló gipsz szobor. Minden szobor kézi festéssel készül Molnárt Tamás “Moe” képzőművész által! A festés mintája és színárnyalata megegyező, azonban a kézi festésből kifolyólag nincs két ugyan olyan szobor, ezért a termékképeken látható mintázattól kis mértékben eltérhet a kész szobor festése.

A szobor kizárólag rendelésre készül, ezért a tervezett szállítási idő 4-6 hét. Mindent megteszünk, hogy ezt a szállítási időt tartani tudjuk, azonban a gyártási idők változhatnak – ez leginkább a festésre vonatkozik -, ezért előfordulhat, hogy a kész szobor kiszállítása csúszik. Ebben az esetben természetesen emailt küldünk.

Festéshez vízbázisú akril festéket és lakkot használunk, azonban a szobor nem vízálló. A festés során hígításhoz használt vízmennyiségtől nem sérül, azonban nagyobb mennyiségű víz esetén sérülhet a szobor. Tehát csap alá tenni és lemosni, esőnek kitenni nem szabad! A szobor tömör – nem üreges –, azonban törékeny! Ha kemény felületre esik, lepattanhatnak belőle darabok, vagy akár el is törhet. Az ilyen jellegű sérülésekért nem vállalunk felelősséget.

 

 

További információk

Tömeg 0.55 kg
Méretek 9 × 7 × 15 cm