Rémtörténetek járvány idejére

Maradj otthon, de nézz be az ágy alá! A The Black Aether és az Azilum közös, ingyenes kiadványa. Válogatás az Aether Atrox, az Árnyak az időn túlról #1 antológiákban, és az Azilum magazinban megjelent novellákból.

Ez az első saját ebook kiadványunk, melyet rohamtempóban állítottunk össze az ingyenes Calibre ebook készítő programmal. Az esetleges technikai anomáliákért előre is elnézést kérünk.

A letöltéshez nem szükséges regisztráció!

Válaszd ki és a linkre kattintva töltsd le az kívánt formátumot::
Cikkszám: DM-COV1/2020 Kategória: Címkék: , , , , , ,

A Rémtörténetek járvány idejére (avagy Maradj otthon, de nézz be az ágy alá!) ebook annak okán jött létre, hogy szeretnénk hozzájárulni ahhoz a csodás folyamathoz, mely a magyarországi könyvkiadók részéről indult ezekben a nehéz napokban. Lehetőségeink korlátozottak, ezért úgy döntöttünk, hogy az eddig nyomtatásban megjelent és már nem elérhető kiadványainkból készítünk válogatást, mely így 6 darab magyar szerző novelláját tartalmazza az Aether Atrox antológiából, illetve további 6 darab novellát az Árnyak az időn túlról antológiából és Azilum magazinokból.

Azonban egy kis meglepetéssel, exkluzivitással így is tudunk szolgálni. Wilum Hopfrog Pugmire A shoggothok szentségtelen odvában (Within Your Unholy Pit of Shoggoths, 2015) című novellája még sehol nem jelent meg magyar nyelvű fordításban. Sőt! W. H. Pugmire egyetlen novellája sem jelent meg magyar fordításban, az ebook-ban található eddigi első és egyetlen novellája itthon. Wilum sajnos már nem élhette meg a novella magyar nyelvű megjelenését, melyre még tavalyi halála előtt adott engedélyt. Wilum Hopfrog Pugmire 2019. március 26-án hunyt el 67 éves korában.

Ez az első kiadványunk, de már tervezzük a folytatást áprilisra. Addig se felejtsd el, hogy az Azilum #16 magazin előrendelése már elindult, és április 12-ig fog tartani.

Tartalom

Mearle Prout: A féreg háza (Somogyi Gábor fordítása)
– Körtvélyes Ákos: A kismadár és a fekete autó
– Arthur Machen: Az íjászok (Somogyi Gábor fordítása)
– Dushan Lechky: Soha már…
– Ralph Adams Cram: A Halál Völgye (Somogyi Gábor fordítása)
– Sam Eddison & J. B. Bachman: Isaac Caol öröksége
– Gustav Meyrink: A lila halál (Somogyi Gábor fordítása)
– Erdei Lilla: Az ébrény
– W. H. Pugmire: A shoggothok szentségtelen odvában (Somogyi Gábor fordítása)
– Veres Attila: Méltósággal viselt
– Fekete I. Alfonz: Egy csepp szín
– H. P. Lovecraft & Zealia Bishop: Medúza fürtjei (Somogyi Gábor fordítása)

Maradj otthon, de nézz be az ágy alá!

 

Tájékozódj mindig hiteles forrásból a Koronavírusról! A magyar kormány által létrehozott honlapon hiteles és naprakész információkat találsz a hatósági intézkedésekről, a megelőzéshez szükséges lépésekről és teendőkről a panaszok esetén.

Honlap: koronavirus.gov.hu
Információs vonalak:  06 80 277 455 és 06 80 277 456
Email: koronavirus@bm.gov.hu

Scroll to top
Close