Társasjáték rendező az Arkham Horror alapjátékhoz (3. kiadás)

9 850 Ft

Partnerünk, a The GiftForge 100%-ig hazai manufaktúra saját készítésű termékcsoportjának darabja. Rétegelt lemezből, precíziós lézervágással és gravírozással készülő termékek, melyek elképesztően bódító fa illatot árasztanak magukból. A termékek 3 mm-es nyírfából készülnek és minden esetben összeragasztva kerülnek szállításra.

Figyelem! A terméket a The GiftForge webáruházában tudod megrendelni, a “Termék megvásárlása” gombra kattintva, átirányítunk a honlapra.

Figyelem! A termékek kizárólag megrendelésre készülnek, ezért a szállítási idő megközelítőleg 30 nap, ezt mindenképpen vedd figyelembe a rendelés leadásakor.

 

Cikkszám: TGF-ARKHM001 Kategória: Címkék: , , , , , ,

Leírás

Van elég bátorságod ahhoz, hogy belépj Arkham városába, ahol számos veszély leselkedik rád? Ha igen, akkor vidd magaddal a rendezőnket is!

CSOMAG TARTALMA:

– 3 db kártyatartó (ebből 1 db nem kivehető)
– 3 db tokentartó
– 1 db térképtartó (Street)

A rendezőt úgy alakítottuk ki, hogy a társasjátékban található karton kártyatartó is elférjen a dobozban. A rendezőben helyet kapott egy plusz kártyatartó, melybe az aktuális küldetés Anomaly, Event (discard) és az Archive kártyái tehetőek a játék során.

KÁRTYATARTÓ MÉRETEK:

Event/Anomaly/Archive/stb.: 64×98 mm
Monster/Character: 47×67 mm
Special/Item: 47x71x15 mm
Ally/Spell/Condition: 47x71x11 mm

Megrendelés előtt mindig ellenőrizd, hogy az általad használt kártyavédő megfelelő méretű-e!

További információk

Tömeg 0.5 kg