Társasjáték rendező az Arkham Horror LCG-hez

4 350 Ft

Partnerünk, a The GiftForge 100%-ig hazai manufaktúra saját készítésű termékcsoportjának darabja. Rétegelt lemezből, precíziós lézervágással és gravírozással készülő termékeke, melyek elképesztően bódító fa illatot árasztanak magukból. A termékek 3 mm-es nyírfából készülnek és minden esetben összeragasztva kerülnek szállításra.

Figyelem! A terméket a The GiftForge webáruházában tudod megrendelni, a “Termék megvásárlása” gombra kattintva, átirányítunk a honlapra.

Figyelem! A termékek kizárólag megrendelésre készülnek, ezért a szállítási idő megközelítőleg 30 nap, ezt mindenképpen vedd figyelembe a rendelés leadásakor.

Cikkszám: TGF-ARKHM-LCG002 Kategória: Címkék: , , , , , , ,

Leírás

Ideje útra kelned Arkham városába, hogy megállítsd a gonoszt. Rejtélyek, szörnyek és az őrület kísér majd a kaland során, de sose aggódj, ha nálad van a társasjáték rendezőnk is!

CSOMAG TARTALMA:

– 1 db kártyatartó
– 10 db kártya elválasztó
– 1 db tokentartó

ALAPJÁTÉK ÉS KIEGÉSZÍTŐK:

Arkham Horror: The Card Game

A rendezőhöz lehetőséged van vásárolni további kártya elválasztókat, amely mérete megegyezik a Return to the Night of the Zealot és a Return to the Dunwich Legacy dobozaihoz megvásárolható társasjáték rendezőbenhasznált elválasztókkal.

KÁRTYATARTÓ MÉRETE:

77 x 97 x 238 mm (2x!)

Megrendelés előtt mindig ellenőrizd, hogy az általad használt kártyavédő megfelelő méretű-e!

További információk

Tömeg 0.5 kg