Társasjáték rendező az Arkham Horror LCG Return dobozához

3 120 Ft

Partnerünk, a The GiftForge 100%-ig hazai manufaktúra saját készítésű termékcsoportjának darabja. Rétegelt lemezből, precíziós lézervágással és gravírozással készülő termékek, melyek elképesztően bódító fa illatot árasztanak magukból. A termékek 3 mm-es nyírfából készülnek és minden esetben összeragasztva kerülnek szállításra.

Figyelem! A terméket a The GiftForge webáruházában tudod megrendelni, a “Termék megvásárlása” gombra kattintva, átirányítunk a honlapra.

Figyelem! A termékek kizárólag megrendelésre készülnek, ezért a szállítási idő megközelítőleg 30 nap, ezt mindenképpen vedd figyelembe a rendelés leadásakor.

Cikkszám: TGF-ARKHM-LCG003 Kategória: Címkék: , , , , , , ,

Leírás

Vissza-visszatérsz a rejtelmek világába, ahol sötét egyetemi folyosók, elátkozott erdők, sebesen robogó vonatok vagy dimenziók közötti terek várnak rád? Íme a rendezőnk, amely elkísér az utadon!

CSOMAG TARTALMA:

– 1 db kártyatartó
– 5 db kártya elválasztó

ALAPJÁTÉK ÉS KIEGÉSZÍTŐK:

A rendező az Return to the Night of the Zealot és a Return to the Dunwich Legacy dobozaihoz használható, melyben elfér az alapjáték kártyái ill. bármely más kiegészítő.

A társasjáték rendezőhöz lehetőséged van vásárolni további kártya elválasztókat, illetve a Return dobozzal megegyező méretű fa dobozt. Az alapjáték tokeneinek tárolásához pedig használd a pluszban megvásárolható tokentartónkat!

KÁRTYATARTÓ MÉRETE:

77 x 97 x 277 mm

Megrendelés előtt mindig ellenőrizd, hogy az általad használt kártyavédő megfelelő méretű-e!

További információk

Tömeg 0.5 kg