Kiemelt ajánlatunk

Összesen 4 találat

 • ELŐRENDELÉS

  Azilum #14

  1 990 Ft 1 850 Ft

  Magyar H. P. Lovecraft Portál vadhajtásaként 2016-ban induló, nyomtatott lovecraftiánus magazin legújabb száma! Elsősorban irodalmi fanzin, ami természetesen nem csak Lovecraftról szól, hanem a lovecraftiánus stílusról és szubkultúráról.

  Az előrendelési akció 2019. június 23. éjfélig tart. A kiszállítás július elején indul.

  Személyes átvételt kizárólag az előrendelési akció végéig leadott rendelések esetében lehetséges kérni. Személyes átvétel kizárólag Szegeden lehetséges. A személyes átvételhez kuponkódot kell megadni a rendelés során. A személyes átvétel időpontját Somogyi Gáborral kell egyeztetned az info@hplovecraft.hu email címen. Kuponkód: azlm14

  Gmail használata esetén a Promóciók és Frissítések lapfül alatt is ellenőrizd a megrendelés értesítőit!

 • Díszdoboz és könyv egyben – kedvezményes árú csomag

  7 450 Ft

  Díszdoboz és Árnyak az időn túlról #2 antológia együtt a kedvezményes csomagban . A csomag ára kedvezőbb, mint a tartalmazott két termék ára összesen, ha egyenként rendeled meg őket.  Ne felejtsd el, minden kiadványukhoz készítünk díszdobozt, ne legyen foghíjas a sorozatod.

  Figyelem! Kizárólag rendelésre készítjük el, éppen ezért a szállítási időről mindenképpen érdeklődj emailben a megrendelés leadása után!

  Gmail használata esetén a Promóciók és Frissítések lapfül alatt is ellenőrizd a megrendelés értesítőit!

 • Árnyak az időn túlról #2 díszdoboz

  5 490 Ft

  Díszdoboz az Árnyak az időn túlról #2 antológiához. Speciálisan az kötethez tervezett, fából, Magyarországon készített termék a The Gift Forge manufaktúra műhelyéből. Rendeled meg az antológiával együtt kedvezményes áron! Kattints ide!

  Figyelem! A termék folyamatosan elérhető a vegyesboltban, azonban kizárólag rendelésre készítjük el, éppen ezért a szállítási időről mindenképpen érdeklődj emailben a megrendelés leadása után!

  Gmail használata esetén a Promóciók és Frissítések lapfül alatt is ellenőrizd a megrendelés értesítőit!

  A képek NEM illusztrációk!

 • Árnyak az időn túlról #2

  2 190 Ft

  Az Árnyak az időn túlról #2 17 darab olyan, a Cthulhu-mítoszhoz kapcsolódó novellát tartalmaz, melyek magyar nyelven egészen eddig még nem jelentek meg. A kötet további nagyon fontos része Somogyi Gábor Bevezetés a Cthulhu-mítoszba tanulmányának második része (első rész elérhető a Magyar H. P. Lovecraft Társaság honlapján). 378 oldalnyi tömény mítosz, egy csodás borítóval és minőségi puhatáblás kötéssel.

  Rendeld meg díszdobozzal együtt kedvezményes áron! Kattints ide!

  Személyes átvétellel NEM rendelhető!

  A képek illusztrációk.

Összesen 4 találat